Monday, June 13, 2016

He's a German-crazed soccer fan and pingpong addict..

Euro Season has started. No wonder he gave me this yesterday.. written on my behalf and already utilized last night LoL! tpksalah bersabar for the nxt 1 month huuu

Abang , Piala Euro pada Jun & Julai ini. Berikut  adalah terma dan syarat dari saya :- 


1. Abang nak tengok bola silakan. Tapi tolong jangan nak emosional kalau pasukan abang kalah. Profesional sikit, dorang bukan kenal abang pun so jangan nak ye ye sangat. 


2. Oleh sebab game pada tengah malam, konsep self-service diguna pakai di dapur. Saya nak tido. 


3. Nak tengok bola takde masalah. Tp tolong senyap sikit bila gol ke, tak gol ke. Abang bukan kat stadium. Anak terjaga, abang yang gol nanti. 


4. Nak tengok bola tengok betul-betul. Pastikan bukan TV yang tengok abang. 


5. Tolong sediakan kotak tisu semasa dan selepas perlawanan. Jangan nak pinjam bahu saya bila pasukan abang kalah. 


6. Gunakan ashtray yang betul. Sebarang kesan abu rokok amat mengecewakan. 


7. Jangan asyik nak MC dan EL je. Berani buat, beranilah tanggung jadi zombie kat pejabat. 


8. Akhir sekali dan yang paling penting. Bola bola jugak. Malam jumaat jangan lupa. Sebelum tengok pasukan abang score, why not abang score dulu? Namun, sebarang gol awal amatlah mengecewakan pasukan lawan. 


Sekian. 


Ikhlas dari,

Isteri
Piala dan Syurga Dunia abang.....
😂😂😂😂😂😂

No comments: